Kvalitet

Kosttilskuddet VitaePro Plus produseres, utvikles og selges av VitaeLab. Hos VitaeLab har vi stort fokus på kvaliteten til produktene vi produserer og hvilke ingredienser som benyttes.
 • VitaeLab – spesialist på kosttilskudd
  Kosttilskuddet VitaePro Plus produseres, utvikles og selges av VitaeLab som ble grunnlagt i 2002 og er en del av norske NutraQ. Produktkvalitet er viktig for konsernet som har utformet sine rutiner for nettopp å sikre kvaliteten på produktene i alle ledd. Vårt mål er å tilby kundene de beste kosttilskuddene.

 • Ingredienser av høy kvalitet
  Ingrediensene i VitaePro Plus er nøye utvalgte, rene, trygge og sporbare. Vi har for eksempel valgt å bruke omega-3 fettsyrer fra en “Friend of the Sea” sertifisert leverandør som oppfyller kravene til bærekraftige fangstmetoder samt og beskyttelse av økosystemet. Omega-3-fettsyrene som du finner i VitaeLabs produkter er dermed miljøvennlig omega-3.

 • GMP-produksjon
  Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.
 • Kvalitetssikring
  Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som benyttes i VitaePro Plus samt den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene. VitaeLab følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP. Egen utviklings- og kvalitetsavdeling har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges. Dette inkluderer produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av VitaePro Plus sin effekt.

 • Kontakt kundeservice
  VitaeLabs kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttilskuddene fungerer for akkurat deg og din situasjon. Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.Telefon: 987 01 401
  Åpningstider: Hverdager 08.30 – 16.30
  Mail: kundeservice@vitaelab.no